Ποιοι είμαστε

Η ομάδα πίσω από το Optimize my WP και πώς ξεκινήσαμε.

Η υπηρεσία αυτή, η βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδων WordPress, αποτελεί μια εξειδικευμένη υπηρεσία της digital challenge_, ενός web agency αφοσιωμένου κι εξειδικευμένου στο WordPress και στο WooCommerce. 

Το Optimize my WP είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τις ανάγκες συνεργατών και πελατών μας στην προσπάθεια βελτίωσης της ηλεκτρονικής τους παρουσίας.

Τις περισσότερες φορές, αυτή η υπηρεσία, παρέχεται και ως πακέτο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των διαφημίσεων τους καθώς και για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Διαπιστώνοντας όμως την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για μεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης των ιστοσελίδων και των e-shop, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο ξεκάθαρο διαχωρισμό αυτής της υπηρεσίας για να αποκτήσει ευελιξία και εξειδίκευση.

Το Optimize my WP δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και e-shop που τρέχουν σε WordPress και WooCommerce να βελτιώσουν την ταχύτητά τους και να μειώσουν αισθητά τον χρόνο απόκρισης της σελίδας τους.

Παράλληλα, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας, δίνουμε τη δυνατότητα σε άλλα agencies να αποκτήσουν αυτήν την υπηρεσία και να την χρησιμοποιήσουν για δικούς τους πελάτες και να την προσθέσουν στην εργαλειοθήκη τους. Η συνεργασία παρέχεται και με όρους White Label. Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας στην σελίδα Γίνετε Συνεργάτες.

Συνεργασίες

Υπηρεσίες που εμπιστευόμαστε και συνεργαζόμαστε σταθερά τα τελευταία χρόνια.
WooCommerce logo
Cloudways logo
cloudflare logo
Google logo